Лекари от болницата в Ловеч излизат на протест в понеделник и

...
Лекари от болницата в Ловеч излизат на протест в понеделник и
Коментари Харесай

Лекарите от Ловеч отново без заплати, готвят нов протест и възнамеряват да блокират пътя София-Варна! Искат яснота по въпроса!

Лекари от болничното заведение в Ловеч излизат на митинг в понеделник и имат намерение да блокират пътя София-Варна. Плащанията на медиците още веднъж се бавят, затварят се още отделения, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Сужителите на болничното заведение разпространиха отворено писмо до премиера и отрасловия министър и упорстват за изясненост към бъдещето на лечебното заведение. Паркингът пред болничното заведение от седмица е цялостен с коли надуващи клаксони. Всеки ден по обед.

Трудно се работи, заради липса на консумативи. Проблемите им са от две години насам. Според тях отговорни са изпълнителните шефове. За последните месеци са подадени десетки оставки. Фактът, че не знаят, ще има ли усъвършенстване, го кара да стачкуват! Писали са писма, само че отговор няма! Исканията са среща с министъра и кредитора на болничното заведение. Тази седмица бяха изплатени заплатите за януари.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР